donderdag 25 april 2013

Kersenbloesem

Prachtig nu alle knoppen opengaan, de mooiste is op dit moment de kersenbloesem, het ene boompje heeft aanzienlijk meer bloesem dan het andere, het zijn de Sunburst en de Stella, maar de namen zijn van de potten geregend....dus kan pas aan de kleur van de kersen straks zien welke soort het is.

kersenbloesem

De tomaten staan ook buiten in de kas, alleen de kleine soorten heb ik al in hun definitieve pot staan, de rest nog steeds in een P9 potje, zodat ik ze met vorst nog binnen kan zetten. Ze zijn dit jaar wat ieler als voorgaande jaren omdat we nog maar weinig zon hebben gehad, maar dat komt waarschijnlijk nog wel goed.

tomaten 2013

Aangezien ik de aardbeien dit jaar op een andere plaats heb neergezet, en niet meer in de hangbakken aan de muur, heb ik deze nu gebruikt voor de kruiden. Tijm, Rozemarijn, knoflookbieslook, peterselie, bieslook en uienloof. Makkelijk als ik aan't koken ben om zo dichtbij de verse kruiden te plukken.Voor de kleur wat zomergoed erbij gehangen...ziet er leuk uit.kruidenmuur

5 opmerkingen:

 1. Je bent lekker bezig, maar daar was het weer ook wel naar. Ik ben zelf ook volop bezig met zaaien, verplaatsen, verpotten, enz.
  Wat staat jouw kersenboom al mooi in bloei, de knoppen bij mijn boom staan op springen maar zijn nog niet open terwijl de boom de hele dag in de zon staat. Ik zal nog wat geduld moeten hebben.

  Groetjes Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annemiek,
  Heerlijk hè die bloesem. Wat leuk die kruidenmuur. Ook de potten aan de regenpijp. Creatief bedacht!
  Je tomatenplantjes zien er goed uit!

  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de kruidenmuur en wat fijn dat we weer vers kunnen oogsten!

  BeantwoordenVerwijderen