flinke bloemkool |
deel van de oogst van vandaag |
Omdat het afgelopen week zo heet was had ik toch ook maar voorzorgsmaatregelen getroffen voor de tomatenkassen, even creatief een gordijntje genaaid en bevestigd, zodat er geen direct zonlicht van boven komt, mijn zoon heeft tijdens onze vakantie prima water gegeven en alle planten hebben de hitte overleefd :)
De eerste tomaten beginnen nu te kleuren !
gordijnen op de kassen |
Hoi Annemiek, wat leuk dat je die rabarberchutney ook hebt gemaakt! groetjes, Roos
BeantwoordenVerwijderenHoi Annemiek,
BeantwoordenVerwijderenMooie oogst. Nu vroeg ik mij af: hoe eet jij patissons? Schil je ze eerst of kun je ze met schil en al eten?
Groeten van Madelon
hoi Madelon, ik eet ze met schil.... even 5min in kokend water, kopje eraf, uithollen, vullen met gehakt,ui, tomaat enz en 20min in de oven. of ze gaan ik de soep of op zoetzuur. eigenlijk hetzelfde als courgette, maar wel heel klein oogsten.
VerwijderenDank je wel!
BeantwoordenVerwijderenMooie oogst!
BeantwoordenVerwijderenHallo Annemiek,
BeantwoordenVerwijderenIk zie dat je in 2013 een Aldi tomatenkasje hebt gekocht.
Ik heb er ook 1 maar ben de bouwtekening kwijt
zou je een scan willen mailen?
alvast bedankt
email: lndi ( at ) het net . nl
(het adres uitgeschreven om spam te voorkomen, op tussenstukje natuurlijk een @ en verder alles aan elkaar.
Ik hoop dat het lukt
vr gr
Frank