donderdag 1 januari 2015

Nieuw seizoen 2015 !En daar zijn we weer.....een heel nieuw tuinseizoen staat voor de deur, ik heb er zin in! Alle zaden zijn inmiddels binnen en wat een leuke soorten zitten er weer tussen.... nog een paar weken en de eerste zaden gaan de zaaibakjes weer in, eind januari als eerste de tuinbonen en zomerprei voorzaaien.
Bovenaan de pagina kun je op de tabs klikken, daar kun je zien wat ik heb gezaaid, als geheugensteuntje (voor mezelf) laat ik 2014 ook erin staan, altijd gemakkelijk :)

Mijn tuinindeling is zo goed als klaar, dit jaar dus 100m2 ! De tuin is 5m breed en 20m lang, op de eerste 5 meter komen vaste planten en je tuinkist, dan heb ik daarachter 10 bedden van 1m breed, die elk jaar zullen wisselen, om ziektes en uitputting van de grond te voorkomen. Het aardappelveld wordt elk jaar door de tuincommissie bepaald.....de rest mag je natuurlijk zelf indelen, maar blijft keer op keer een heel gepuzzel....

Ik wens jullie allemaal een geweldig mooi 2015!
 
 
 


3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit, annemiek! Ik moet nog beginnen... Nog de beste wensen, en weer een mooi tuinseizoen gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je goed voorbereid, dat moet zeker in orde komen daar, succes ermee en mijn beste wensen erbovenop :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De beste wensen voor het nieuwe (tuin)jaar!! Je bent al goed bezig, ik moet nog beginnen met mijn tuinplan. Eerst maar eens mijn zaden uitzoeken. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen