dinsdag 25 juni 2013

Fruit !

Het eerste fruit begint te rijpen, natuurlijk hebben we al wat aardbeien kunnen eten, maar nu beginnen de rode bessen flink te kleuren, ook de kersen gaan de goede kant op. De blauwe bessen makken mooie trossen aan en de kruisbes doet ook niet onder voor de rest. De Poolbraam waar ik zo blij mee was had veel bloemetjes maar gaf slechts 1 zurig vruchtje, dus dat zal hoop ik volgend jaar beter gaan.


Hierboven zie je het eerste bakje Rode bessen, heerlijk met een beetje suiker erover! Tevens het laatste bakje Sugarsnaps....erg jammer, want ze zijn zooooo lekker. Maar de Teepee bonen groeien goed, dus over een tijdje hebben we weer verse boontjes.

De sjalotten zien er prachtig uit, daarnaast had ik wat bosuitjes gezet, ze zijn nog wat iel, maar de smaak is prima, kon niet meer wachten en gisteren de eerste door het eten gedaan.De bloemen van de ronde courgette gaan een voor een open, volgende week courgette eten???En als laatste dan nog even een plaatje van de Kaneelbasilicum, wat ruikt dat lekker zeg....weet nog niet precies waar ik die in ga verwerken, want de smaakt is best overheersend.klik op de foto's om ze te vergroten

1 opmerking:

  1. Bij mij zitten de zaadjes van de kaneelbasilicum nog steeds in het zakje. Als je er op googelt komen er leuke recepten tevoorschijn. Ben benieuwd hoe je het gaat gebruiken.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen