zondag 16 maart 2014

Even wat kiekjes uit de achtertuin.....

Op de volkstuin kan ik nu even weinig doen, wat in de grond mag zitten, zit erin...en verder even wachten tot het tijd is voor het zaaien / planten van andere groente. Dus dan eens even kijken wat er in de achtertuin te doen is! De perzik bloeit volop, dat worden veels te veel vruchten voor dit jaar, dus die moeten straks gedund worden. Ook de pruimenbomen gaan in bloei, vorig jaar had ik geen enkele bloem in de duoboom Opal x Reine claude D'oullins, nu ziet het er prima uit, een beurtjaar gehad dus....Ook de appelbomen, kersen, rode bes en de blauwe bessen gaan de goede kant op.

duo pruimenboom

mirabella pruim

Perzik Peregrine

De Paprika plantjes staan boven voor het raam, deze kunnen echt geen kou verdragen, dus zullen daar zeker tot half mei blijven.

paprika plantjes

In de muurkassen staan de Sugarsnaps al goed te groeien, deze mogen komende week de grond in op de volkstuin, het klimgaas staat daar al klaar.

Sugarsnaps

veldsla en bietjes

6 opmerkingen:

 1. Whoo staan je fruitbomen al in bloei ??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja joh, gaat zo snel ineens, ze staan ook wel beschut en het is al zeker 3 weken mooi warm weer.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja ben blij met mijn muurkassen, daar doen de zaailingen het erg goed in.

   Verwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! Ik had een (verkeerde)tak van mijn kersenboom afgehaald en in een vaas gezet, daar bloeien de bloemetjes ook gezellig aan. En ik moet ook nodig wat binnen gaan zaaien, tomaatjes en paprika..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi die kersenbloesem! Ohh je moet gauw gaan zaaien ja, zeker je paprikas...succes!

   Verwijderen