zaterdag 19 januari 2013

Zadenkist

Nu de tuin vol sneeuw ligt en het veel te koud is, heb ik genoeg tijd voor andere leuke dingen, zoals het zoeken van een geschikte zadenkist, tot nu toe zat alles in een blikken trommeltje dat veel te klein geworden was. Bij de kringloopwinkel in ons dorp heb ik een geschikte kist gevonden...waarschijnlijk een wijnkistje, maar deze voldoet prima voor mijn doel.

 
 

Alle zaden zitten nu netjes opgeborgen! Van forumvrienden heb ik nog een aantal verrassende tomatensoorten toegestuurd gekregen, dus mijn geplande tomatenlijstje wordt nog een beetje gewijzigd.

Verder ben ik op zoek naar een geschikte propagator om de zaailingen in op te kweken, waarschijnlijk ga ik voor de propagator 64/50 met thermo-timer. Lijkt me een prima verjaardagskado !!

5 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er goed uit, bij ons zit ook alles in doosjes en blikken maar dit.....erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een handige kist heb je voor je zaden gevonden, bij mij zitten ze in beplakte schoenendozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad goed weer om tuinplannen te maken. Gisteren heb ik een paar uurtjes zitten puzzelen achter de computer met een strak plan als resultaat (en niet zoals vorig jaar: op de achterkant van een envelop). Binnenkort de zaden maar eens opzoeken en in een wijnkistje zetten. Goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat een leuk kistje geworden!! Zelf heb ik een thee doos. Maar dit ziet er wel heel gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen