zondag 15 januari 2017

Mijn route naar het Moestuintje aan de Dommel :)

Zomaar een grappig blogje tussendoor, met dit weer is er natuurlijk niks te doen op de tuin, en op een paar preitjes en wat boerenkool na, is de tuin leeg, deze moet op 1 febr. ook leeg zijn omdat vanaf die datum collectief geploegd kan worden als het weer en de grond dat toelaat. Dus vandaag maar eens wat kiekjes gemaakt op de route naar mijn tuin ...... prachtig!

uitzicht vanuit mijn voortuin

kijk dat is onze straat (singel),
vanuit hier fiets ik binnen 5 minuten naar mijn tuintje.

Paadje langs de Dommel, T'Hazenpad,
met aan de linkerkant de voetbalvelden.

dan rechtsaf, het Cathalijnepad in,
vernieuwd fietspad langs de Dommel,
waar links meestal koeien staan.

zie je me fietsen?

Nou daar zijn we er al, links het paadje in

rechts de geiten en het varken, links de kippen,
helemaal op het einde rechts is mijn tuin nr.8a

tuin nr 8a, 100m2 in een prachtige omgeving,
genieten!


woensdag 11 januari 2017

100.000 pageviews!! en nieuwe Blognaam!


Wow fantastisch! Dankjewel al mijn bloglezers, ben er superblij mee en reuze trots dat er na al die jaren nog steeds belangstelling is voor mijn moestuinblog! XXX


Dit is dan ook wel een mooi moment om de naam van mijn blog te gaan veranderen. In 2008 ben ik begonnen met moestuinieren, alles in mijn achtertuin dat niet eetbaar was had ik eruit gegooid en daarvoor in de plaats kwamen fruitboompjes, fruitstruiken, druiven, aardbeien en tomaten in de tuin. De Fruittuin was ontstaan!

Nu in 2017 heb ik inmiddels alweer het 4e jaar mijn 100m2 moestuin (tuin 8) erbij en heb dus inmiddels zoveel meer dan alleen fruit dat er best een nieuwe toepasselijke naam mag komen.
Aangezien ik aan de Dommel woon en daarlangs fiets (4min) om bij mijn moestuintje te komen, die daar dan ook weer prachtig in het Dommeldal ligt, wordt de nieuwe blognaam:

Moestuintje aan de Dommel
http://moestuintjeaandedommel.nl