donderdag 23 april 2015

Een kleine week later.....

Lekker door kunnen werken deze week, mooi weer erbij dus flink opgeschoten. De aardappelen zitten in de grond, ook de uien gepoot, verder wortels, bosui en pastinaak gezaaid. De 4 soorten bietjes, tuinbonen, sugarsnaps en diverse soorten sla uitgeplant en ook het kolenbed is klaar, daarin staat spitskool, brocolli, koolrabi, bloemkool en rode kool. Het meeste weer op worteldoek, want dat is me afgelopen jaar bijzonder goed bevallen.



Aan de aardbeien komen al bloemen, dus ook het net er opgemaakt voor de vogels, dat moet ik straks nog wat aanpassen, want werkt nu nog niet echt handig. Ik moet er natuurlijk wel goed bij kunnen om te oogsten en te schoffelen. Het net heb ik gisteren gekregen van een tuinbuurman, superblij mee, een dik geknoopt net, waarschijnlijk vroeger in een voetbalgoal gehangen, dus dat waait er niet zomaar af. En de rabarber komt nu ook goed op gang.



Afgelopen week ook veel gezaaid: meloen, courgette, pompoen, mais....boven in de balk op deze pagina kun je klikken om te zien wat er precies gezaaid is.
En als laatste nog een mooi plaatje van mijn 2 kersenboompjes in bloei, prachtig, hoop dat het allemaal kersen worden :)

7 opmerkingen:

  1. Lekker bezig geweest, zeg! Mooi die boompjes! Dat er maar een goede oogst aan mag komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kan de broccoli al in de tuin ? Staat hier nog in de kas...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amaai! - goed gewerkt! Ziet er allemaal netjes uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat veel al! Ik mis mijn moestuin. Ik heb tijdelijk enkel een terras :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja dan geloof ik zeker dat je het mist, maar op terras kun je ook wel wat lekkere groente opkweken.

      Verwijderen