dinsdag 29 april 2014

Nieuwe gieter!

Ik ben al zo lang op zoek naar zo'n leuke metalen gieter...zink of gekleurd...maar de meeste die ik vond op marktplaats waren of te ver weg...of ze reageerden niet op mijn vraag...of hij was lek en alleen geschikt voor decoratie.....maar nu eindelijk prijs en nog wel in ons eigen dorp, een mooie groene gieter compleet met broes!

 
 
 
Ook al een tijdje zoek ik naar een weerstation...leuk om te kijken wat de max en min temperatuur buiten is geweest, en ook om de vorst in de gaten te houden. Bij Blokker deze week in de aanbieding voor nog geen 6 euro, dus het proberen waard. Bij de duurdere heb je een sensor die je ergens in je tuin kan plaatsen om de buitentemperatuur te meten, dit goedkope ding heeft een draad met een voelertje eraan, die heb ik nu langs de deur naar buiten gehangen :) We zullen zien......

 
 
 
En dan vanmiddag nog even langs de tuin gegaan om de eerste sla van dit seizoen te oogsten voor het eten vanavond. Heerlijke mix van Lollo rosso, lollo bionda en nog een hele donkere krulsla. Op het worteldoek blijft alles mooi schoon en de sla is nergens aangevreten. Heerlijk!

6 opmerkingen:

 1. Wat zal jij vanavond lekker smullen! Mooie gieter en weerstation. Ik hoop dat je er veel (tuin)plezier van zult hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige gieter en een mooie broes - leuk woord eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er goed uit zeg!
  En ik denk dat ik vanmiddag even langs de Blokker ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie gieter! En dat wordt een prachtige gekleurde salade.Fijne dag, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen